Відбулось засідання обласної творчої групи учителів предмету "Захист Вітчизни" та "Фізична культура"

15 травня 2017 року в КЗ "Кіровоградському обласному інституті післядипломної педагогічної освіти ім. В. Сухомлинського" проводилась науково-методична лабораторія фізичної культури, спорту і захисту Вітчизни. На засіданні обласної творчої групи вчителів" розглядалась проблема "Підвищення ефективності уроків з предметів "Захист Вітчизни" та "Фізична культура".

Слухачі отримали багато нової інформації від Олександра Шевченка, начальника обласного відділення Комітету фізичного виховання та спорту МОН України стосовно стану та перспективи фізичного виховання та результати спортивно-масових заходів у 2016-2017 н.р.

Наступний доповідач Сергій Буртовий, завідувач кафедри теорії і методики середньої освіти, кандидат педагогічних наук доповів про підвищення ефективності навчально-виховного процесу з предметів "Захист Вітчизни" та "Фізична культура" на основі впровадження інформаційних технологій.

За практичну частину відповідав Василь Коломієць, вчитель-методист фізичної культури НВО № 32 м. Кропивницького, який продемонстрував багато цікавих матеріалів, які можно використовувати під час проведення уроків. Всі учасники мали можливість отримати нову цікаву інформацію та поділитися власним досвідом.

Кiлькiсть переглядiв: 439

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.

Підготовка до 2022/2023 н.р.

Дата останньої зміни 22 Червня 2022

Фотогалерея